2010. július 10., szombat

71

12 megjegyzés:

  1. Bocsánat a késlekedésért, azért csak most tudtam fölrakni, mert tegnap este óta nincs otthon netem. Fogalmam sincs, ez mikor áll helyre, addig majd a munkahelyemről vagy apáméktól posztolok, szóval ez idő alatt valószínűleg rendszertelenebbül fog frissülni a blog... De hátha csoda történik, és már ma megjavul minden.

    VálaszTörlés
  2. háhh ez is miylen jó már!:D
    jobbulást a netednek. Ha nem javul meg betoncsizma lesz!

    VálaszTörlés
  3. Egyre durvább stripeket csinálsz. Ez például valami óriási volt. Irigylem a szorgalmad is! :)

    VálaszTörlés
  4. Úgy van, ahogy Tomster írja!
    ..az utolsó kocka annyira aranyos! :)

    a kérdésedre a válasz talán eléggé bonyolult és összetett társadalmi és lélektani folyamatok lehetnek.
    vagy ennyi: mert nyáron mindent szabad. (nagyon is vitatható, de a jelenlegi felfogás szerint kb. ennél nem több)
    a csupasz-kopasz izompacsirták meg egyáltalán nem mindenkit érdekelnek, engem legalábbis nagyon nem. ízlés dolga. az meg, tömegszinten egyre korcsosul, azt gondolom. kérdés, milyen a tömeg. megint azt tudom csak mondani: Isten mentsen a tömegtől!!

    VálaszTörlés
  5. nem tudok újat mondani. minden egyes striped tetszik. ez is baromi jó lett!

    VálaszTörlés
  6. Köszi mindenkinek!

    Rooter-problémák vannak nálam, ha kiiktatom, akkor az egyik gépen azért van net. Ezt persze korábban is próbáltam, de egészen eddig úgy tűnt, rooter nélkül sem működik. Mindegy, a lényeg, hogy a stripek továbbra is érkeznek a megszokott ütemben!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszenek a stripjeid, és jók a gondolataid! Csak így tovább! Ha elég sok lesz belőle, remélem megpróbálod majd kiadatni!

    Minden jót!

    nf

    VálaszTörlés
  8. Köszi! A kiadatással majd megpróbálkozom, de őszintén szólva fogalmam sincs, ki vállalna be egy ilyen kötetet.

    VálaszTörlés
  9. Egy picit még építgeted a kapcsolataidat, és biztos megkapod a választ a kérdésre. MKA vagy valaki biztos tud majd segíteni, ha lát benne fantáziát, legalább egy kisebb példányszámos valami erejéig. Legalábbis én bízom benne. Az a legfontosabb, hogy légy kitartó, és higgy abban amit csinálsz, mert nem hiszem hogy téged az Isten is könyvtárosnak teremtett:)

    nf

    VálaszTörlés
  10. Hát én se hiszem. Valami azt súgja, hogy még mindig a képregénykészítés megy a legjobban minden közül...

    VálaszTörlés
  11. ahogy az öngyújtót kiadtátok, úgy nem lehetne ezt is?...

    VálaszTörlés
  12. Asszem beszéltünk már erről korábban, de akkor is azt mondtam, amit most, hogy persze, lehet szerzői kiadványként kiadni, de akkor csak a képregényes rendezvényeken árusítható, csak a képregényes arcoknak, és ők már eleve olvassák - mármint azok, akiket érdekel. És ki adna ki pénzt egy fénymásolt szerzői cuccért, ha annak tartalma az interneten teljes egészében hozzáférhető, ráadásul ingyen, sőt, onnan bármikor kinyomtatható? A kötet más, mert az egyfelől igényesebb, másfelől nagyobb figyelmet kap. A magyar képregénynek pedig ez utóbbira van a legnagyobb szüksége - amellett, hogy sokkal több jó alkotásnak kéne születnie, mint ahánnyal jelenleg büszkélkedhet.

    VálaszTörlés