2010. augusztus 14., szombat

106

6 megjegyzés:

  1. Karakterspórolás végett: 99-106: mindegyik fasza lett a maga módján. A "nappal lett"-es és "ne higgye"-es meg ez itt feljebb különösen tetszett!

    VálaszTörlés
  2. Én is egybe az utóbbi nyolcról: jók lettek, egy szintet már mindig biztosan hozol, ami abszolút magasabb, mint az eleje felé volt. Főleg az tetszett a mostaniakból, mikor a barátnőd látogatását rajzoltad meg.:) Meg hát a Cseh Tamás-os is szép, csak ezek a gyászolós képregények-műalkotások mindig vékony jégen táncolnak, és jobb esetben (mint a tiéd) óvatosabbak, emiatt nem lesznek igazán átütőek sokszor. Persze ez jobb, mintha hamisan vagy túl patetikusan jönnének át, viszont van egy nagyon vékony réteg, ahol igazán működik egy ilyen mű, és azt nagyon ritka megcsinálni - most neked talán nem sikerült, legalábbis én így éreztem. Rajzilag a tankolós strip jött be legjobban, a második panel miatt, ahol ültök Dinivel az autóban.

    És nagyon gratulálok a műutas megjelenéshez!!! De azért saját füzet is lesz, ugye?:)

    VálaszTörlés
  3. na mármint nehéz megcsinálni, és ritkán sikerül (a CS.T-s résznél)

    VálaszTörlés
  4. Egyetértek, az ilyesmi vagy bejön, vagy nem. Én minden esetre megpróbáltam, de nagyon örülök a kifejtős kommentnek. Nem véletlen, elvégre aki képregénykritikus...
    Saját füzetről még nem tudok nyilatkozni. Talán egyszer. Addig is vedd meg a Műutat!

    VálaszTörlés
  5. én megveszem a Műutat! :) gyerünk tovább kedves Grg!

    VálaszTörlés