2010. július 28., szerda

89

16 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁ!! :D:D de jó!!! gratulálok!!!

    VálaszTörlés
  2. Szuper! Gratulálok!
    Remek blosszáknak nézünk elébe:)

    (milyen szak,szakok?)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, de azért nem olyan nagy teljesítmény - költségtérítésesre megyek. Ja és szabad bölcsészetre, mert annak volt a legalacsonyabb a ponthatára, meg hát a tandíja sem olyan rettenetes. Két év alatt sikerült összekaparnom annyi pénzt, hogy finanszírozni tudjam a tanévet, meg egy ideig az albérletet.
    Egyébként ha valaki ez utóbbi tekintetében ki tud segíteni információval vagy akármivel, ne fogja vissza magát!

    VálaszTörlés
  4. Még csinálsz kétszer-háromszor ennyi sztripet aztán lehet kiadóhoz menni és nagy gázsit felvenni a sulira! :D

    Amúgy jó blog. Ja és gratula!

    VálaszTörlés
  5. Ha még kétszer-háromszor ennyi kell, akkor inkább meg se próbálom a kiadatást. Szerintem száz db. strip is már bőven elég egy vékonyabb kötethez, Marabu Dodóskönyvei is fejenként annyit tartalmaznak.
    De egyébként köszi a gratulációt, és neked is, Adri! Mellesleg asszem nekem is illene gratulálnom neked!

    VálaszTörlés
  6. A Szegeden tanuló barátnőmet kérdeztem, hol szerzett magának albérletet anno. A Dél apróban van sok meghirdetve (google), de vannak, akik lakótársat keresnek. kérdezősködni kell.

    VálaszTörlés
  7. Jó helyed lesz Szegeden. Munkát is fogsz találni suli mellé, ha szeretnél. Gratu!

    VálaszTörlés
  8. Köszi Angi az infót, majd utánanézek. Az első gondolatom egyébként az egyetem faliújságja volt, de próbálok majd előzetes lépéseket is tenni az ügyben - bár szerintem a helyszínen könnyebb lesz.
    Tomster: tudom, imádom Szegedet. Egyébként amit korábban írtam a ponthatárról meg a tandíjról, az kicsit félrevezető lehet. Az SZTE tuti hely, örülök, hogy oda vettek föl, és természetesen nem arról van szó, hogy két év megfeszített munka kellett ahhoz, hogy esélyem legyen költs. térítésesre bekerülni... Valójában gimi után négy évig fogalmam sem volt, mit akarok csinálni, de mostanra kitaláltam. És örülök, hogy ezt valamilyen szinten meg is tudtam pénzügyileg alapozni ennyi idő alatt (azaz nem kell diákhitelt fölvennem). De sok már a szóból - Szegedre megyek, juhé!

    VálaszTörlés
  9. gratula- bár pont akkor mész oda, amikor én már jövök el. jövőévtől ELTE - viszont én még nem kaptam levelet... miért nem? sok sikert hozzá Gergő!

    VálaszTörlés
  10. Na igen. Viszont Ákos meg a barátnője is Szegedre mennek, ha jól vagyok informálva, csak azt nem tudom, miért.

    VálaszTörlés
  11. vazze, de jó!

    lala

    VálaszTörlés