2010. július 26., hétfő

87

8 megjegyzés:

 1. Nagyon jót röhögtem! :D Majd megszokod.

  VálaszTörlés
 2. nekem eddig ez tetszik a legjobban, ezért ezt már komment nélkül nem álltam meg

  az utolsó képkocka az ___________ (ide írni akartam volna valamit milyen, de eccerűen nem tudok. szal grat)

  VálaszTörlés
 3. Hú, hát mindkettőtöknek kösz!
  A te kommentednek, Artúr, különösképpen örülök, mert igazából nem hittem volna, hogy az MKA-tagok közül tényleg ennyien olvassák ezeket a stripeket.
  Egyébként az utolsó kockán a fejem nekem pont nem annyira tetszik, gondolkoztam rajta, hogy suttyomban majd átjavítom és újra feltöltöm - de hát így már akkor nem. :)
  Viszont a tetszikezést velem tulajdonképpen egykorú srác(ok)tól egy ideig még biztos nem szokom meg. Akarom mondani: soha.

  VálaszTörlés
 4. jó kis strip, bár az utolsó plán nekem nem egyértelmű de főleg a kivágás meg a beállásod miatt. Mármint ha nem értem félre a cuccot. Mert ezzel a képpel ilyen "minnyá előrántom a 2 koltot és lelőlek" jellege van a történetnek és nem,"afranc elfelejtettem a címét".

  VálaszTörlés
 5. nekem pont az utolsó képkocka miatt tetszik az egész, a maga merev testtartásával együtt. egyrészt mert ahogy te is írtad Miki, nem egyértelmű: én nem mernék ilyen félreérthetően egyhangú plain képet használni. a merészség mellett, másrészt azért is tetszik, mert ennek ellenére sztem érthető a "he? mivan bazze?" néma panel ami a maga csendességével jobban üt mintha narrálva lenne egy szöveggel, pl olyasmivel hogy "mi ez a szalon-magázás a korosztályomtól?!"

  amikor egy ilyen néma tekintet ennyire beszédes egy képregényben/stripben az ___________ hát nemtom milyen basszus. mondjuk legyen: jó. :)

  VálaszTörlés
 6. Miki: a könyv címére emlékeztem, a tetszikezésen akadtam ki.

  VálaszTörlés
 7. Ezen hangosan röhögtem. Szégyenszemre csak most találtam meg a képregényt, pedig nagyon nagy webcomic olvasó vagyok, és régóta gondolkodom azon, hogy jó lenne egy magyar strip, ami nekem jobban tetszene mint a napirajz, ami nem tetszik annyira.
  Ez valami hihetetlenül szuper. Olyan furcsán kedvesen melankólikus hangulata van, kicsit a hangvétele Marjan Satrapira emlékeztet.
  Mindenesetre most nagyon boldog vagyok, hogy lett mégegy bookmarkom, aminek a frissülésekor izgatott leszek
  Köszönöm

  VálaszTörlés
 8. Egyfelől: nagyon köszi!
  Másfelől: DE HÁT AZ ÖTVENEDIK NAPON KITETTEM FACEBOOKRA A LINKET ÉS TE LÁJKOLTAD! Azt hittem, már régóta ismered a Blosszát, csak mondjuk direkt nem írsz kommentet soha. Pedig sejtettem, hogy tetszene, de rákérdezni sosem mertem.

  VálaszTörlés