2010. július 2., péntek

63

7 megjegyzés:

  1. Fordítás azok kedvéért, akik törik az angolt:

    "A Swamp Thing az egyetlen képregény a horror műfaján belül, ami még jelenleg is fut. Ez különös, mert a horror maga, úgy tűnik, bla bla bla (érthetetlen szövegrész, de amúgy valószínűleg: eluralja) a többi művészeti ágat. Méghozzá mértéktelenül.

    A filmipar meggyilkolt tinédzserek valóságos áradata. A földarabolós filmeké. Nem éppen az a fajta horror, amit én szeretek írni. A magam részéről úgy gondolom, olyan horrora van szükség, ami valóban megrémiszti az embereket.

    Mert a képregényeknél szerintem nagyon sokszor az a helyzet, hogy az emberek csak úgy tesznek, mintha. Olyan humoros képregényt kapsz, ami igazából nem is humoros - látod, hogy az egy humoros képregény, mert tele van nagy orrú, nagy lábú figurákkal, de soha az életben nem fog eszedbe jutni, hogy nevess rajta..."

    VálaszTörlés
  2. Részemről egy őszinte, elismerő mosoly összejött... :)

    VálaszTörlés
  3. Közhely de Moore egy zseni. Meg kicsit zakkant is. A stripjeidet meg egyre jobban imádom, remélem egyszere majd kézbe is vehetem őket, egy kötetben .

    VálaszTörlés
  4. Köszi!
    Moore pedig tényleg zseni, akármennyire is nem szeretem általában ezt a szót használni.

    VálaszTörlés
  5. nem közvetlenül a striphez tartozik, de nekem Moore-al ez a kedvencem:
    http://www.youtube.com/watch?v=hD7EKZ32ODQ

    VálaszTörlés
  6. na jó. holnaptól megint előveszem a V for Vendettát és újra olvasom. unom a Frankeinsteint... nem is tudom miért döntöttem végül úgy hogy folytatom...

    VálaszTörlés
  7. Nekem ez a kedvenc interjúm vele, amiből itt idéztem. Fiatal volt, tele energiával és ötletekkel. Ma már leginkább csak egy arrogáns öregember... Igaz, megvan rá minden oka.

    VálaszTörlés