2010. június 5., szombat

36

14 megjegyzés:

  1. szia! mivel én úgy gondolom, hogy kommunikáció ezen módja működik közöttünk, megint írok. jó lett ez is nagyon... elég kíváncsi vagyok, hogy milyen Asterios, lassan szerintem én is megrendelem. ha három hétig tart mire idehozzák, akkor addigra megint megengedhetem magamnak.

    VálaszTörlés
  2. nagyon jól felépített kis strip ez...kicsit behipnotizál a fehér kocka. beszívja a tekinteted, mint egy fehér lyuk. nagyon jó hatása van. jól áthozza, hogy hogyan is érezheted magad.

    VálaszTörlés
  3. Csók! Ennek örülök. Köszi. Tényleg elsősorban egy hangulatot szerettem volna átadni, szóval ajánlónak inkább czben írását javasolnám... Tényleg, azt már olvastad? Azért ha a véleményemre vagy kíváncsi: *@#&$ß%" jó! Mármint a könyv. Terjedelemre hosszú, de nem egy nehéz olvasmány, annak ellenére, hogy valami elképesztően sokféle narratív technikát vonultat fel Mazzucchelli. Ez a képregény is olyan, mint a fehér kocka: beszippant és nem ereszt. Nem bírtam letenni. És a végére kiégtem. Szóval mindenképpen ajánlom neked, mondjuk azt nem tudom, mennyi idő alatt jön meg - 4-5 hétre tippelek, ha nem fizetsz felárat.

    VálaszTörlés
  4. nem fogok. azért mondom, hogy addigra megengedhetem magamnak.

    VálaszTörlés
  5. Ismerős ez az érzés... Rendszeresen elfelejtem milyen komplex hatást tud elérni a képregény... Többet kéne olvasnom újra.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó strip, és "kicsiben" hasonló az Asterios Polyphoz vagy Mazzucchelli munkáihoz általában - nyilván tudatosan.:) Pl. a figura arcának részleteiben mutatása, ill. a sommás, de nem klisészerű, szintén fragmentált kísérő mondat.

    Ja és hát örülök, hogy megjött a könyv és elolvastad, és hogy szerinted is mennyire király már. UGYE?:D

    VálaszTörlés
  7. Ez zseniális! Napok óta én is érzem ezt az űrt..(persze más oka van) és Te lerajzoltad.

    Egyébként az egész blossza nagyon tetszik, csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  8. zhal: Daniel Clowes szerint a képregény nem képes könnyekig meghatni az embert - én ezzel vitatkoznék, én rendszeresen tapasztalom, hogy (ha nem is sírom el magam) olyan mély hatást gyakorol rám, hogy napokig nem tudok szabadulni alóla.

    czben: Igen! Kurvajó! Imádom! Ma újraolvastam, egyszerűen nagyszerű! De ha megint kilenc évet kell várni a következő ilyenre Mazzucchellitől, hát én...

    szveroo: Köszi! Nem hittem volna, hogy ilyen sikere lesz ennek a stripnek, de most már kezdem elhinni, hogy tényleg jó... Meg hát ezek szerint a Blossza maga se olyan rossz. Meglátjuk, ma mit sikerül alkotnom.

    VálaszTörlés
  9. "Meglátjuk, ma mit sikerül alkotnom."

    Elég annyit (el)várnod (magadtól), amennyit akkor vártál, amikor ezt csináltad... :)

    VálaszTörlés
  10. nahát, nem gondoltam hogy találok egy magyar stripet az asterios polypról. amúgy kevés kedvemre való magyar képregényt olvastam eddig, a blossza (az eddig látott stripek alapján) közéjük tartozik

    VálaszTörlés
  11. Azt hittem ha fekete lenne jobban mutatná a semmit...de rá kellett h jöjjek...tökéletesen ábrázoltad a semmit XD

    VálaszTörlés
  12. Én meg nem hittem volna, hogy rajzolok egy stripet erről...
    Ha a Dorka nem csak egy megtévesztő nickname, és tényleg nő vagy, akkor még pluszban azon is meg vagyok lepve, hogy olvastad az Asterios Polyp-ot. Bár a történet abszolút indokolja, mégis, eléggé szakavatottnak kell ahhoz lenni, hogy az ember idehaza értesüljön a létezéséről.

    VálaszTörlés