2010. május 22., szombat

22

12 megjegyzés:

  1. na látod! gyorsabb voltál, mint gondoltad! egyébként nincs ezzel semmi gond. Zograf meg tök jó, ahogy ott görnyed. (szerintem mondjuk kár ilyen kis magyarázó felirat, hogy ott állsz a standjánál. a könyvre ráírtad. Zograf meg ott van. aki meg nem vágja, az ettől sem fogja jobban. vigyázni kell az ilyesmivel, mert az olvasó kicsit elszontyolodhat, hogy hülyének van nézve... gondolom inkább azért van, mert kicsit bizonytalan vagy. Nem kell! csak lazán. :D be kool man!)

    VálaszTörlés
  2. Nem. Azért írtam oda, hogy tíz év múlva is emlékezzek rá, hogy mi a teljes neve. :)
    Én nem látok benne problémát.

    VálaszTörlés
  3. Nincs is benne. Nem minden olvasó bennfentes. Vagyunk jópáran kinnfentesek is. Nekünk mankók kellenek.

    VálaszTörlés
  4. Én is pontosan erre gondoltam.

    VálaszTörlés
  5. hehe, mission complete :) köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. miért Barna, most már tudod ki az az Aleksandar Zograf és mit csinál? ez nem olyan mankó. mellesleg mint mondtam, a mankó enélkül is ott van, mert Gergő a kezében tartja a kötetet nagybetűvel ráírva.
    mellesleg hogyan felejtenéd el, hogy mi a teljes neve? 10 év múlva ha megkérdezik, mindig azt mondod majd, hogy ő az egyik csávó, aki nagy hatással volt rád! :D

    VálaszTörlés
  7. a könyvön majdhogynem olvashatatlan a felirat, úgyhogy szerintem kell oda a magyarázó szöveg. egyébként viszont nincs túl sok zograf a világon, úgyhogy van igazad neked is.

    VálaszTörlés
  8. Jól van, István, de attól még, hogy Zograf-könyv van a kezemben, nem feltétlenül az ő standjánál állok. Állhattam volna a comics investeseknél is. Azért írtam rá a könyvre a nevét, mert tényleg az ő egyik könyve volt a kezemben. A szöveges információ viszont arra vonatkozik, ahol éppen álltam. Szerintem a kettő nem ugyanaz, de ebbe tényleg ne menjünk bele ennél jobban.

    VálaszTörlés
  9. Nekem semmi probléma nem volt a magyarázatokkal eddig... :) Az arc pedig tényleg Tintin-szerű...

    VálaszTörlés
  10. Itt is? Pedig még életemben nem olvastam Tintint. Egyik nagy hiányosságom.

    VálaszTörlés
  11. Ja, ház a pontszemek, az egyvonalas száj, az egy-ívű orr...

    Pl. http://pumapac.org/wp-content/uploads/2009/06/tin-tin.jpg

    "Ez a képregény olyan szinten zseniális, hogy nem lehet elégszer elővenni iskolapéldának. A karakterek valóban aluldimenzionáltak, – én például régen azon agyaltam, hogy lehet ennyire népszerű meg szerethető ez a Tintin csávó, hiszen az arca is szinte csak pont-pont-vesszőcske – de ott van mögöttük a kvázi-realista rajzolt háttér, amivel minden máris érthetővé válik. A kettő együtt ugyanis elég furcsa emóciókat tud produkálni az emberben. Ez nem a véletlen műve.
    Ehez jön még az elbeszélés ritmusa, meg a kifinomult mozgás."

    :)

    VálaszTörlés
  12. Remélem, én is hasonló sikereket tudok majd elérni a rajzstílusommal. :)
    Tervezem egyébként már régóta, hogy elkezdem olvasni a sorozatot, pláne mivel magyarul is kiadják őket, csak hát minden nem megy egyszerre. Lucky Luke-ra sincs pénzem általában, szóval az is kimarad.

    VálaszTörlés