2010. augusztus 17., kedd

109

4 megjegyzés:

  1. huh ez most nagyon ijesztő: 5 perce értem haza moziból, az Inceptiont néztük meg.....álom vagy ébrenlét?.... amúgy játszik benne Ellen Page.

    VálaszTörlés
  2. Én is tegnap néztem meg az Eredetet, és én is meglepődtem rajta, hogy pont előtte nem sokkal rajzoltam ezt a stipet... Ijesztő.
    Ja, Ellen Page-nek színészkednie sem kell, akkor is feldobja a filmeket.

    VálaszTörlés
  3. Gergő!

    Szerintem egyre színvonalasabb ez a Blossza. Úgy értem, egyre biztosabb kézzel nyúlsz hozzá dolgokhoz és szinte bármilyen témát meg tudsz jeleníteni úgy, hogy az ne hagyjon hidegen - mert vicces, elgondokoztató, zavar, nyugtalanít, szórakoztat vagy bármi. De hat, és ez a fő. És nagyon tetszik, hogy újabban több a "sötét" kép, vagyis ahol a fekete dominál. Szerintem kísérletezhetnél még ezzel párszor.

    w

    VálaszTörlés
  4. Nos, ez a strip egy kísérlet volt, elszakadás a többitől. Ha bejön, az természetesen pozitívum. De ugyanígy meg tudom érteni, ha valakinek nem tetszik. Amit a Blossza színvonaláról írsz: remélem, hogy így van, én ezt nem tudom megítélni. Megcsinálni az egyes csíkokat még mindig ugyanolyan nehéz, mint az elején, szóval ez mit sem változott.

    Nemsokára feltöltöm a tegnapi stripet (ami nagy örömödre megint sötét lesz).

    VálaszTörlés