2010. július 16., péntek

77

3 megjegyzés:

  1. Ha anyázol, köpködsz, bemutatsz, abból épp olyan hatásos stripet tudsz faragni, amiért ugyanúgy zseninek tartanak majd, nem? Bármit csinálsz, csak nyerhetsz rajta... Mert jól csinálod. Mellesleg ez is az indulatról szól, igaz, csak az elképzeltről vagy lehetségesről. És milyen jól csattan a vége! Mint amikor Toldi a szarvánál megfogja a bikát. Na, azon még a tanárnénik is mindig elámulnak.

    VálaszTörlés
  2. Azt a zsenis részt csak az olvasók húzására szántam.
    Egyébként meg persze, a strip az indulatról szól. Szerintem amúgy elég rossz, hogy attól még, mert nem mutattam be és nem köpködtem, legszívesebben valami hasonlót tettem volna... De hát amilyen hülye vagyok, én még azt is "bevallom", ami meg sem történt, csak a fejemben zajlott le.

    VálaszTörlés
  3. na ilyen az, amikor jól használod ki az önreflexiót! ráadásul nagyon viccesen adsz át egy fontos tanulságot, amivel én is manapság egyre többet szembesülök, hogy az ingerültségünket projekciók útján, vagy a kreativitás révén kiélhetjük és levezethetjük, és sokkal jobban járunk, mintha a levegőbe rugdosunk, szétverünk valamit, vagy taplón viselkedünk- egyszóval teljes mértékig engedünk az ösztöneinknek... az a baj, hogy mostanában én sajnos csak gyűjtöm a dühöt, az ingerültséget és nincs min levezetnem, mert ahhoz is idő kell...

    VálaszTörlés