2010. június 3., csütörtök

34

9 megjegyzés:

  1. Remélem, ez azt jelenti, hogy überfasza lett!

    VálaszTörlés
  2. Akkor máris nem érzem feleslegesnek, hogy megrajzoltam. Egyébként annak, aki nem tudná: az utolsó képkockán az ott a Sandman.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/The_Sandman

    VálaszTörlés
  3. Gergő, megint kicsit túl magyarázod... én értem, hogy jót akarsz, de fölösleges azon görcsölni, hogy ez most mindenkinek átjön-e vagy sem. mindig vannak dolgok amiket lesznek, akik nem értenek,vagy nem tudnak elsőre hozzá kötni bizonyos konnotációkat.

    VálaszTörlés
  4. és akkor mi van? hadd magyarázza, amit szeretne, végtére is ez az ő blogja. nem magyaráz többször, mint ahányszor te figyelmezteted rá, hogy szerinted felesleges...

    VálaszTörlés
  5. Köszi Ditti.
    István, ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy itt a kommentek közt nem érzem erőltetettnek, ha valamit jobban megmagyarázok. Meg se fordult a fejemben, hogy a stripben egyértelműsítsem, ki az a figura ott a végén, mert anélkül is érthető. De engedtessék már meg nekem, hogy némi plusz információval lássam el az olvasóimnak azt a rétegét, akik esetleg nem ismerik a Sandmant vagy a képregényeket általában - itt a kommentek közt büntetlenül megtehetem.

    VálaszTörlés
  6. ez az egyik kedvenc stripem az összes eddigi közül!! =)=)

    VálaszTörlés