2010. június 2., szerda

33

5 megjegyzés:

  1. Ez az a strip, amit szerinted nem szeretnek a látogatók?

    Én nagyon szeretem. Minden tekintetben kitűnő benne a fokozás.

    VálaszTörlés
  2. Nem szerethetik, mert én sem szeretem. Valahogy már akkor tudtam, hogy senki nem fog kommentelni, mikor megrajzoltam. Jók a megérzéseim. Most azon dolgozom, hogy ennél sokkal jobb stripeket gyártsak és visszanyerjem az olvasóim kegyét. De ez nem lesz egyszerű, mert halálosan ki vagyok már fáradva idegileg ettől az egésztől.

    VálaszTörlés
  3. ne a kommentek mennyiségén mérd le a tetszésünket.

    VálaszTörlés
  4. Hú Gergő - ez egy épülettel arrébb is gyilkos nap volt. Úgy jöttek be a hallgatók félpercenként a tanszékre, hogy ismertették a rendszerleállás okait (amit mi is tudtunk), hozzátették, hogy ezért nem tudnak feljelentkezni erre-meg erre a vizsgára, úgyhogy legyünk szívesek feljelentkeztetni őket. :D Gyorsan unalmassá vált elmagyarázni, hogy ha nincs hálózat az egész egyetemen, akkor NINCS AZ EGÉSZ EGYETEMEN! Szóval átérzem - és tetszik... ;)

    VálaszTörlés
  5. Hát igen, sejtettem én, hogy nem csak mi vagyunk szarban. A hallgatók egyébként nem tehettek róla, hogy fogalmuk sem volt, mi a helyzet, úgyhogy mi próbáltunk a tőlünk telhető legnagyobb odaadással tájékoztatni őket - csak amikor egy hatalmas tábla van a pult tetején előttünk, amin rajta áll, hogy a kölcsönzés átmenetileg szünetel, az ember azt várná, hogy el is olvassák, hisz' épp csak a szemüket nem szúrja ki. De hát ugye...

    VálaszTörlés